Tilausohje

Tilaaminen

1. Laita haluamasi tuotteet ostokoriin ja siirry kassalle.
2. Syötä asiakas- ja osoitetietosi.
3. Siirry Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuille maksamaan. Maksutapoina kaikki suomalaiset verkkopankit, luottokorttimaksu, Collector lasku ja PayPal-maksu.

Maksutavat

1. Verkkopankkimaksu tai luottokorttimaksu Luottokunnan kautta:

Maksut Luottokunnan kautta

Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, Puoti.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Puoti.fi vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Suomen Verkkomaksut Oy:lle.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ylistönmäentie 26
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

2. PayPal: Kun maksat ostoksesi PayPalin kautta niin maksu näkyy heti tilillämme. PayPalin avulla voit tehdä ostoksesi turvallisesti joko luottokortilla (Visa, MasterCard, Amex tai Discover) tai maksukortilla (Visa Electron, Maestro, Switch tai Solo). PayPalissä voit maksaa myös ilman PayPal-tiliä. Tällöin maksusivulla täytetään tarvittavat kortti- ja osoitetiedot. Lisätietoja PayPal-maksusta.
3. Collector-lasku: Laskuasiakkaana voit valita kaksi maksutapaa.Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen 24 kuukaudelle, jolloin sinusta tulee automaattisesti tiliasiakas. Collector-laskuasiakkaana voit tehdä ostoksia laskulla aina 1000 euroon asti 60 päivän maksuajalla. Keskimääräinen maksuaika on 45 päivää.Tilauksen toimitus tapahtuu heti, laskun saat myöhemmin. Laskusta veloitamme 4.95 eur (1.95 maksutapalisä + Collectorin laskutusmaksu 3 eur). Lue Collector-laskun tarkemmat ehdot tästä.

Tuotteiden toimitus

Tuotteet toimitetaan heti suoraan omasta varastostamme, kun maksusuoritus näkyy tilillämme, yleensä 1-3 arkipäivän päästä. Tuotteet toimitetaan postitse joko kirjeenä tai postipakettina. Emme tarjoa postiennakkoa siitä aiheutuvien kustannusten takia. Toimitamme vain maksetut tilaukset.

Toimituskulut

Kaikkiin tilauksiin lisätään toimituskulut 4,90 euroa. Yli 100 euron tilaukset toimituskuluitta!

Tuotteiden saatavuus

Sivuillamme on esillä vain varastossamme olevia tuotteita ja kokoja. Tilaamamme erät ovat pieniä ja uusia eriä ei välttämättä tehdä lainkaan. Tilaa siis nopeasti! Mikäli kävisi niin että tilaamasi tuote onkin jostain syystä loppu varastostamme, ehdotamme vaihtoehtoista tuotetta tai palautamme rahat tilillenne.

Palautusoikeus

Voit vaihtaa tai palauttaa tuotteet 14 päivän aikana. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan. Meillä on käytössä Postin asiakaspalautussopimus, joten voit palauttaa tuotteen helposti ilman kuluja. Palauttaessasi tuotetta kirjoita paketin päälle “ASIAKASPALAUTUS” ja laita osoitteeksi Mieux Oy / Puoti.fi, Sopimusnro 616426, Sarvitie 6, 02400 Kirkkonummi. Huom! Muista laittaa mukaan myös tilausnumerosi ja tilinumerosi, jotta voimme palauttaa rahat tilillesi mahdollisimman nopeasti. Jos haluat vaihtaa tuotteen niin ota yhteyttä etukäteen varmistaaksesi kyseisen koon saatavuuden.

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvolisäveroa 23%.

Selaimet

Sivustomme selaaminen onnistuu parhaiten uusimmilla selaimilla, kuten Firefox 3+, Safari, Google Chrome ja Internet Explorer 8+ Suosittelemme Firefoxin käyttöä. Selaimessa täytyy olla Javascript päällä ja cookiesin (evästeet) täytyy olla sallittuja.

Ongelmia, parannusehdotuksia, jne.?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Hae koon mukaan

Miesten paidat
Naisten paidat
Vyöt

Hae värin mukaan


Hae hinnan mukaan

Merkit

Ames Bros Bunk SP:UK Dirty Velvet The Chosen Few Heavy Rotation Makia Conquer Block Headwear pbb & o