Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti tilaukseni toimitetaan?

Jos maksoit verkkopankissa tai luottokortilla tilauksen pyrimme postittamaan tuotteet viimeistään seuraavana arkipäivänä. Usein postitamme tilaukset jo samana päivänä jolloin tilauksesi voi olla sinulla jo seuraavana päivänä. Jos valitsit maksutavaksi ennakkomaksun, toimitamme tilauksen heti kun maksu näkyy tilillämme. Yleensä maksu näkyy tilillämme maksupäivää seuraavana pankkipäivänä. Mikäli toimitusajoissa on poikkeuksia, ilmoitamme niistä tilauksen yhteenvetosivulla ennen tilauksen maksamista.

Voinko maksaa ostokseni Visa Electronilla?

Kyllä voit. Valitse kassalla maksutavaksi verkkopankkimaksu tai luottokorttimaksu ja klikkaa seuraavalla sivulla Visa Electron-logoa. Huom! Varmista pankistasi, että Visa Electron verkkomaksu on sallittu ja kytketty päälle. Jotkut pankit vaativat myös maksun varmistamista verkkopankissa. Kysy lisätietoja pankistasi. Ks. myös ohjeet Visan omilta sivuilta.

Onko Puoti.fi-verkkokaupasta ostaminen turvallista?

On. Kaikki verkkomaksut käsitellään suojatun yhteyden alla ja verkkomaksujen välityksestä vastaa suomalainen Suomen Verkkomaksut Oy. Asiakastietoja emme välitä ulkopuolisille yrityksille.

Onko puodilla liiketilaa, jossa voisin kokeilla tuotteitanne?

Valitettavasti toimimme vain netissä. Tuoteinfosivulta löydät tarkat tuotteiden mitat. Voit aina ottaa meihin yhteyttä, vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Haluaisin painattaa yrityksellemme/kerhollemme/tms. t-paitoja. Teettekö t-paitapainatuksia?

Emme tee t-paitapainatuksia.

Tilaamani tuote oli liian pieni/suuri/en pitänyt siitä. Voinko vaihtaa tuotteen toiseen tai palauttaa sen?

Totta kai voit. Lähetä tuote meille kuitista löytyvään osoitteeseen ja laita meille myös sähköpostiviesti niin tiedämme odottaa palautustasi. Joskus postilla kestää useampi päivä asiakaspalautuksissa. Kaikilla tuotteillamme on 14 pv maksuton vaihto- ja palautusoikeus. Tarkemmat palautusohjeet.

Hei, pidän todella paljon tuotteistanne. Voinko käyttää tuotekuvia blogissani?

Tottahan toki. Laita meille viesti niin tiedämme seurata blogiasi.

Löysin Uruguayn/Norjan/Intian/Töysän matkallani upean t-paidan. Miksei tätä merkkiä saa Suomesta?

Kerro meille lisää niin ehkä saamme merkin myyntiin.

Hae koon mukaan

Miesten paidat
Naisten paidat
Vyöt

Hae värin mukaan


Hae hinnan mukaan

Merkit

Ames Bros Bunk SP:UK Dirty Velvet The Chosen Few Heavy Rotation Makia Conquer Block Headwear pbb & o